Over ons

Over ons

Greenhot Solutions werk vanuit de gedachte tot een beter milieu te willen komen. Een, die ons allen ten goede komt. Wij gaan voor 100% milieuvriendelijke producten, die onze woningen kunnen voorzien van warmte en warm tapwater. Door fabrikanten te bewegen milieu-innovatieve producten nog beter en milieuvriendelijker te maken kunnen wij die producten bij u introduceren

De Greenhot all-in-one ketels

Geen hoge kosten, eenvoudig te monteren en belangrijk: meestal goed passend op de plek van de huidige ketel. Maar, dit hoeft niet! Onze ketels zijn (haast) overal te plaatsen, binnen- of buitenhuis en zijn geluidsarm. Wilt u toch ook een warmtepomp? Geen probleem, onze ketels werken perfect samen.

Geen rookafvoer benodigd en geen koolmonoxide risico’s!

Door gebruik te maken van moderne ontwikkelingen op het gebied van verbranding zijn de Greenhot all-in-one ketels in staat zorg te dragen voor 100% schone verbranding.

Modellen van verschillende soorten en maten

Appartementen, woonhuizen, monumentengebouwen, kantoren, loodsen en schepen zijn voorbeelden waar onze Greenhot all-in-one ketels probleemloos kunnen verwarmen.

Met een gemiddeld verbruik van 3,5 tot 4 kWh is het model E-300 een zuinige ketel. Een woning van 80m2 is hier prima mee te verwarmen. Stel de isolatie van het betreffende pand is volgens de huidige normen dan is 100m2 ook een optie. De E-300 heeft een maximaal verbruik van 6KW
input. Daarnaast hebben wij ook nog de V series voor de V-500 tot 20KW input.

 

Onze Greenhot all-in-one ketels zijn goed te combineren met doorstromers en/of boilers middels zonenergie en zonwarmte. Zo kunt u voor uzelf de ideale situatie samenstellen.

Greenhot Solutions werkt graag samen met professionele partijen. Graag komen wij in contact met jullie. Stuur ons een email- of whatsappbericht. Telefonisch kan uiteraard ook.

In Nieuwegein is de showroom. Op afspraak laten wij u graag onze producten zien en geven wij passende uitleg en advies.

Open chat
Hello
Can we help you?