Persoonlijk besparingspotentieel

Het besparingspotentieel van de Greenhot all-in-one ketels varieert afhankelijk van de individuele gebruiker en de overeengekomen energietarieven. Hierdoor wordt het voor iedereen een persoonlijke berekening. In onderstaande persoonlijke besparingspotentieel helpen we u graag om inzicht te krijgen wat er bespaard kan worden zonder aardgas.

Aan het einde van deze pagina kunt u het document downloaden of online invullen, rechts onderaan in de zwarte balk. Vul de blauwe velden in met uw jaarlijks verbruik en de hoogste tarieven (geen daltarief) uit uw contract. Op basis hiervan wordt automatisch berekend hoeveel u kunt besparen met een Greenhot all-in-one ketel.

Heeft u vragen over het persoonlijke besparingspotentieel of heeft u hulp nodig bij het invullen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Het persoonlijke besparingspotentieel op de website is slechts een indicatie; daadwerkelijke besparingen kunnen verschillen. Deze informatie is uitsluitend bedoeld als algemene richtlijn. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.
Open chat
Hello
Can we help you?